miercuri, 20 octombrie 2010

cei 6 barbati ai femeii

Barbatul nr.1
Istet, zvarluga, alearga toata ziua sa faca bani. E bagat pana in gat in combinatii, care mai de care mai profitabile. Are relatii grup, masina de ultima generatie, cont gras in banca, vile si altele. Un avion personal, sau yacht n-ar fi de neglijat.

Barbatul nr.2
Simpatic, istet dar nu foarte, tandru si vesnic indragostit de femeia visurilor lui, Mereu atent, surprinzator, cu un buchet de flori, o cina romantica, o escapada pe Litoral sau intr-o viluta la munte, unde sa uitati de cotidian vreo trei zile. Sa nu se supere cand il rugati sa va plateasca abonamentul la un complex SPA, cand ramaneti seara la restaurant cu prietenele sau la serviciu peste program. Sau cand va doare capul, va vine ciclul, probati cinci rochii sau pur si simplu n-aveti chef de nimic. Dimineata sa va duca cu masina la serviciu, si sa va ia la plecare, zi de zi ... Sa fie gata sa va implineasca orice dorinta.

Barbatul nr.3
Sa va cunoasca cele mai ascunse fantezii si sa stie sa va faca sa vibrati intens la cea mai mica atingere. Sa cunoasca micile trucuri, menite sa sporeasca placerea: o ambianta placuta, lumanari aromate, o bautura fina, muzica si eventual un afrodisiac. Sa stapaneasca trucurile atingerii, cele cinci feluri de sarut, nenumaratele pozitii, secretele masajului lingual, sau cu diferite ingrediente, de la uleiuri aromate la fructe si ciocolata. Sa va surprinda de fiecare data cu ceva nou, o idee sau un loc in care n-ati mai facut dragoste - o poienita, parcarea sau in valurile marii. In cateva cuvinte, sa va faca sa explodati, imbatata, coplesita si respirand placere prin toti porii trupului si mintii.

Barbatul nr.4
Casnicul desavarsit. Mereu preocupat de tot ce e in casa, de ordine si buna functionare a tuturor "instalatiilor", de la apa pana la electrica. Stie sa repare instalatia sanitara, sa schimbe sigurantele, sa zugraveasca, sa monteze mobila etc. Bucataria e pasiunea vietii lui; mancarile alese fiind mereu o preocupare si o surpriza pentru cei din jur. O data pe saptamana da cu aspiratorul, spala gresia, parchetul, faianta, chiuveta, WC-ul si sterge praful, imbracat cu tricoul, alb pe care scrie - "curatenia e deviza mea". Iubeste copiii. Ii duce si ia de la scoala, face lectiile cu ei si n-ai fi surprinsa sa il vezi seara in mijlocul sufrageriei jucandu-se cu masinute.

Barbatul nr.5
Pasionat de sport, avand un cult pentru propria infatisare, aspect, curatenie etc. Se duce de doua ori pe saptamana la sala, alearga, si vara bate potecile muntilor. Respira sanatate si voie buna prin tot ce are si se vede. Adora sa miroasa frumos, face dus zilnic, isi schimba chilotii la doua, se rade sus, jos si sub brat. Isi ingrijeste unghiile, isi face analizele o data pe an si stie tot despre ce ii face bine.

Barbatul nr.6
Cult, educat si manierat. Face fata si unui barbecque la o stana sub munte, dar si la o cina festiva data la Ritz. Stie sa se imbrace, sa se asorteze si sa fie original. A citit mii de carti, pasionat de isorie, arta, filozofie, flori, masini si tot ce-a inventat umanitatea de la inceputurile ei.

Vand ROBOMAN cu 100.000 Euro bucata, sau il inchiriez cu 100 pe ora. Procesor "Ciberdyne IV", soft implementat: "Ideal6" cu update-ul la zi, pe platforma W8. Garantie 30 ani. "Daca nu traiesti mult, te tine o viata !" :))))

Astept sugestii pentru upgrade.

2 comentarii:

Anonim spunea...

S-a deschis un magazin unde doamnele isi pot cumpara un sot.
Magazinul are 5 etaje, pe masura ce urci, caracteristicele barbatilor ce se vand acolo se imbunatatesc, dar exista o conditie, odata ce ai urcat etajul nu mai poti reveni inapoi la etajele inferioare. Vine o doamna sa-si cumpere un sot. La primul etaj sunt barbati frumosi. Ok, isi zice ea, dar e loc si de mai bine... Urca la etajul doi unde se vand barbati frumosi si bogati. Hm... nu e rau, dar... Urca la etajul 3. Acolo se vand barbati frumosi, bogati si buni familisti. Binisor isi zice dar, parca... Si urca la etajul 4 - acolo sunt barbati frumosi, bogati, buni familisti si extrem de romantici... Femeia tot nemultumita urca la ultimul etaj acolo pe un panou imens apare inscriptia: "sunteti vizitatoare cu numarul 1 milion ... la acest etaj nu sunt barbati, el a fost conceput ca sa demonstreze ca o femeie niciodata nu poate fi multumita."

Peste drum se afla un alt magazin unde barbatii isi pot cumpara o sotie.

Magazinul are aceiasi structura si conditii de cumparare. La etajul 1 se vand femei frumoase. La etajul 2 se vand femei frumoase si inebunite dupa sex. Etajele 3,4 si 5 n-au fost niciodata vizitate de barbati!

pheideas spunea...

bancul asta mi-a adus aminte de un altul ...
un neuron bantuia in intuneric. deodata se deschide usa si un alt neuron il intreaba: ce faci aici, singur ? petrecerea e jos !