luni, 5 iulie 2010

ale cui e ?


Intrucat politzarea netului a devenit evidenta si deranjanta, am ramas dator Retardiei (PowerPrafGirl) din postarea anterioara cu un anunt si pentru celebrul site matrimonial Noi2:
"Tanara democrat-liberala, blonda si fara inhibitii, caut tanar PSD-ist pentru petrecerea unor clipe de neuitat. La cerere, practic sexul oral, anal si pot implini orice fantezie. Ma pot deplasa la sediul partenerului sau in teritoriu, dupa caz si in functie de conditiile meteo".:))

3 comentarii:

PowerPrafGirl spunea...

>:))))))))) genial!!!!
iata si raspunsul:
Tanar PSD-ist, Guru si maestru Zen in arta amorului, mare amator de impreunari si preacurvie, ofer clipe de neuitat doamnelor si domnilor generosi, cunilingus, felatie, fisting, bondage si tot tacamul. sunt dispus si la o swingereala cu UDMR, PNL, PC, PNG, PRM. Fire romantica, iubesc ciolanul, maciuca, matrozii, udrele, bordurile, minerii, vilele din Primaverii, calatoriile, natura si pisicutele. Tarif negociabil. tenc iu!

Veve spunea...

Părerea mea:

Tanti Nuţi l-a văzut pe unul din copiii căruia i-a dat acum câteva zile ciocolată prin geamul Touareg-ului căzând în mocirla aceea, aşa ca a hotărât să ia măsuri. A sărit din "gip" şi s-a aruncat să îl salveze. Însă cum sub nicio formă nu îşi putea murdări (prea mult) frumuseţile ei de cizme luate de la Milano, a zis să le lase pe-afară.

pheideas spunea...

Io zic ca a nimerit in canalul facut de cei de la ape. A trimis-o Basescu sa caute banii. :))