duminică, 17 ianuarie 2010

apa


Va invit sa urmariti unul din cele mai impresionante documentare din cele vazute de mine. Este vorba despre ... apa. Apa este mult mai mult decat paharul savurat dupa o masa copioasa; este liantul materiei. Tot ce inseamana celula sau molecula este influentat de energia acumulata de apa. Apa isi poate schimba proprietatile in functie de gandurile noastre, de vibratiile pe care le transmitem mediului. Veti vedea de ce apa sfintita nu este o simpla apa tinuta int-un vas de arama sau argint, apa de izvor nu seamana cu apa din sticla, botezul este impregnarea nou-nascutului cu un pattern energetic, iar iubirea si ura pot influenta tot ce e viu si pot determina reactii in lant la nivel planetar ... prin intermediul apei. Apa insemna sanatate, insemana viata, inseamna informatie. Si multe altele ...
Merita sa-l urmariti pana la sfarsit.


5 comentarii:

Aquamarine spunea...

Apa inseamna viata. Sper sa nu realizam prea tarziu importanata acestor cuvinte!

Aquamarine spunea...

Mi se pare ca acest blog este foarte interesant si totusi nimeni nu s-a 'ingramadit' sa-si dea cu parerea. De ce oare? Nu merita interes aceasta problema?!!!

pheideas spunea...

@Aquamarine, multumesc mult pentru aprecieri. Ca sa-ti dai cu parerea, e musai sa ai o tar' de habar. Adica sa-ti fi pus intrebari de genul "de ce ?".
O sa fii surprinsa, insa stii cat de putini oameni isi pun intrebarea asta ? Ba nu, gresesc, si-o pun, dar in nuante mult mai terestre - de ce s-a scumpit curentu' ? :) Ce fain e sa-ti duci existenta intre cateva de-ce-uri. Nu te doare mintea si esti fericit.

Carmen Istrate Murariu spunea...

Cu adevarat: "Iubire si recunostinta!"
Restul ... sunt pierderi in vant.

Felicitari pentru blog, foarte interesant.

http://carmenistratemurariu.blogspot.com/

pheideas spunea...

@CAIS, multumesc frumos ! :) si te mai astept.